Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Inschrijvingsformulier


Inschrijven als:
   
Persoonlijke gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige gegevens
  Onderstaande optionele informatie zoveel mogelijk compleet maken.

 
   
 
   
 
   
   
   
   
Vrijwilligerfuncties
  Bij Upward werken we met Taakie om vrijwilligers en taken met elkaar te koppelen. Binnenkort ontvang je een mail met daarin een link om de vrijwilligerstest van Taakie in te vullen. Als club gaan we ervan uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt binnen de vereniging. #SamenzijnweUpward. Via onderstaande link alvast een eerste kennismaking met Taakie. Aan de slag met Taakie: https://www.youtube.com/watch?v=FkteJf6QMEQ

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.