Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

VacaturesUpward is een vereniging waar al veel vrijwilligers zich actief voor in zetten. Maar binnen een vereniging van meer dan 1.000 leden hebben wij ook veel vrijwilligers nodig. Hieronder vind je een overzicht van de vacatures en openstaande klussen. Dit overzicht wordt regelmatig aangepast met nieuwe klussen en vacatures.

Wil je iets meer weten over welke commissies er zijn of wat ze doen. Bekijk de verschillende vrijwilligersvlogs op Youtube.

Heb je vragen of wil je iets oppakken neem contact op met de stuur dan een mail naar bestuur@upward.nl

#SAMENZIJNWIJUPWARDCommunicatiecommissie   Barcommissie   Evenementen & Toernooien
Commissieleden   Commissieleden   Voorzitter en commissieleden
De communicatiecommissie van Upward is aan het opschalen en heeft dringend behoefte aan versterking. ....   Wij zoeken leuke enthousiaste ouders voor uitbreiding van onze barcommissie op zaterdag. ....   Hoe leuk zou het zijn als er op Upward meer activiteiten gaan ontstaan. Een jeugdtoernooi, een .....
Lees verder   Lees verder   Lees verder
 
UPSTART    Kascommissie   Hockeyvoetbal
Projecttijgers gezocht    Commissieleden   Commissieleden
Zoals ieder jaar start ook seizoen 21/22 met Upstart. Dé week waarin alle teams zich op het nieuwe seizoen voorbereiden.   Wat doe je als kascommissie?   Vol enthousiasme aan de slag met de allerjongste op Upward?
Lees verder   Lees verder   Lees verder  
 
Jongste Jeugd commissie   Scheidsrechterscommissie   Opleidingscommissie
Commissieleden   Commissieleden   Commissieleden
Binnen de JJC zorg je met elkaar voor alle activiteiten die de Jongste Jeugd op Upward aangaan. ....   Zonder een goede scheidsrechter, geen leuke wedstrijd. Upward staat bekend om ....   Opleiding binnen Upward is een steeds belangrijker onderdeel van onze vereniging. .....
Lees verder   Lees verder   Lees verder
 
Sport Support SML/Upward        
Vrijwilligers        
WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS!        
Lees verder    
 

 • De communicatiecommissie van Upward is aan het opschalen en heeft dringend behoefte aan versterking. Wil jij meehelpen om onze leden en andere stakeholders op allerlei manieren te informeren en te bouwen aan het "merk” Upward?
  Kijk dan of er een leuke rol voor je bij zit! Voor alle vacatures geldt: M/V en enthousiasme boven leeftijd!

  Social Media tijger

  Vind je het leuk om bezig te zijn met de kracht van Social Media in de vereniging en onze kanalen (Facebook, Instagram, twitter) te beheren en van input te (laten) voorzien? Wellicht sluit dit goed aan bij de opleiding die je doet of ben je al handig en wil je je kennis inzetten voor Upward? Laat het ons weten!

  Journalist met sporthart

  Vind je schrijven leuk en wat tijd om zo nu en dan wat wedstrijdverslagjes te maken of portretten van Upwardianen of andere content te verzorgen? Wellicht is dit de kans om je ervaring op te doen voor je studie of je interesse in te zetten voor de vereniging. Je bent welkom!

  Public Relations enthousiasteling

  Upward beter op de kaart zetten bij de stakeholders. Denk aan de inwoners van Arnhem, sponsoren, Sportbedrijf, gemeente en lokale pers. Profileren van Upward: daar liggen nog volop kansen. Haal jij hier energie uit en kun je die er ook instoppen? Meld je bij ons!


 • Wij zoeken leuke enthousiaste ouders voor uitbreiding van onze barcommissie op zaterdag.
  Doel van de barcommissie is het, samen met de leden, optimaal laten draaien van de bar en ons clubhuis, zodat er een gezellige sfeer heerst en het tevens een positieve financiële bijdrage levert aan de club.
  De barcommissie ondersteunt elke zaterdag de vaste crew van de bar.
  Je wordt ongeveer 3x ingedeeld voor de winterstop en na de winterstop ook nog eens 3x.
  Het zijn relatief korte shifts, zodat het ook nog mogelijk is om je kind te zien hockeyen.
  De shifts zijn van: 8.30-11 uur / 11-13.30 uur / 13.30-16 uur en van 16-sluit.

  Belangrijkste taken zijn:
  • het creëren van een gezellig clubhuis,
  • het zelfstandig draaien van een bardienst,
  • het bedienen van het kassasysteem,
  • het netjes houden van het clubhuis rondom de bar,
  • aansturen/helpen van ouders, die bardiensten draaien,
  • het deel nemen aan de commissievergaderingen (4x per jaar),
  • optioneel: meedenken over beleidsmatige zaken inzake de barcommissie.

  Kom je ons team versterken? Leuk ! Stuur een mail naar: vrijwilligers@upward.nl
  Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten.


 • Hoe leuk zou het zijn als er op Upward meer activiteiten gaan ontstaan. Een jeugdtoernooi, een feestavond, een borrel, een filmavond etc etc etc. Naast de al bestaande evenementen georganiseerd door H1, D1 en de sponsorcommissie zou het mooi zijn al er meer leven in de brouwerij komt. Ga jij daar bij helpen? We zoeken een voorzitter en commissieleden.


 • Zoals ieder jaar start ook seizoen 21/22 met Upstart. Dé week waarin alle teams zich op het nieuwe seizoen voorbereiden.

  Contact info: vrijwilligers@upward.nl
  Samen met het Technisch Kader, de Opleidings-, trainingscoordinatie- en jeugdcommissie rollen we een supergaaf programma uit.

  Hiervoor zoeken wij: een chief Upstart

  • Ben jij een echt organisatie wonder?
  • Een projecttijger?
  • Houd je van samenwerken?
  • Altijd al een leuk project binnen de club willen oppakken?
  • Heb je de komende maanden een paar uurtjes per week over?

  Dan zoeken we jou!

 • De kascommissie vormt een oordeel over het financieel beleid en het jaarverslag van Upward. Hiertoe heeft zij contact met de penningmeester. Na afloop van een boekjaar vinden de meeste werkzaamheden plaats en wordt schriftelijk en mondeling verslag uitgebracht tijdens de ALV. Gedurende het jaar kan de kascommissie door de penningmeester benaderd worden voor specifieke zaken.

  Waar houd jij je mee bezig binnen de commissie?

  Je taken zullen bestaan uit:
  • Nalopen financiële rapportages van accountant en penningmeester, minimaal één keer per jaar.
  • Verslaglegging tbv ALV (verlenen decharge penningmeester).

  Tijdsbesteding:
  • Gemiddeld genomen besteed je zo'n 16 uur per jaar.

  Contact info: vrijwilligers@upward.nl

 • Vol enthousiasme aan de slag met de allerjongste op Upward. Ga jij samen met een zeer ervaren kracht de gehele organisatie rondom deze wekelijks terugkerende speelse trainingen organiseren?


 • Binnen de jongste jeugdcommissie zorg je met elkaar voor alle activiteiten die de Jongste Jeugd op Upward aangaan. Kom jij deze commissie versterken?


 • Zonder een goede scheidsrechter, geen leuke wedstrijd. Upward staat bekend om zijn goede opleiding en mogelijkheden voor leden om een topscheidsrechter te worden. Hiervoor is opleiding, planning, begeleiding en zijn er mensen nodig. We zoeken commissieleden.


 • Opleiding binnen Upward is een steeds belangrijker onderdeel van onze vereniging. Niet alleen de hockeyende leden, maar ook de trainers, coaches, keepers, scheidsrechters en misschien ook wel de ouders hebben behoefte aan goed opleidingsbeleid en de organisatie hier rondom. Wij zoeken versterking.


 • Wat doet Sport Support?
  Sport Support zamelt goede sportkleding en -spullen in voor Arnhemse kinderen en volwassenen die deze goed kunnen gebruiken. Zo wil Sport Support meer mensen aan het sporten helpen. Dit is duurzaam, eerlijk en wel zo sportief!
  Waar houd jij je mee bezig binnen Sport Support? Je taken zullen bestaan uit:
  Samen met mensen van SML en Upward sportspullen (kleding en andere benodigdheden) uitzoeken, sorteren, wassen (op de club), labelen en opslaan.

  Tijdsbesteding:
  Gemiddeld genomen besteed je zo'n 2 uur per (elke eerste zaterdag van de) maand aan de commissie-activiteiten. Wij bieden een gezellige omgeving met koffie, thee en vaak ook iets lekkers.
  Als je je aanmeldt bij Sport Support (sportsupport@smlarnhem.nl), kun je daarna via een datumprikker aangeven wanneer je kunt komen helpen.