Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

AMHC UpwardAMHC Upward is in 1923 opgericht, met meer dan 1300 leden de grootste hockeyclub van Arnhem. Op ons sportpark vind je vier kunstgrasvelden waarvan drie watervelden.

 

Upward is voor iedereen

Iedere hockeyliefhebber is bij ons welkom. We bieden alle niveaus aan; van jong tot oud en van prestatie tot recreatie. Ook Trim-, G- en E-hockey is mogelijk op Upward. Iedereen kan zich op onze hockeyclub met veel plezier op zijn eigen niveau en wijze ontwikkelen.


Sfeer

Goede sfeer en gezelligheid vinden we heel belangrijk! Wij ontvangen onze tegenstander met open armen en drinken na de wedstrijd graag wat samen.


Vrijwilligers

Een vereniging is niets zonder vrijwilligers. Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie samen. Zo worden trainingen (deels) door vrijwilligers georganiseerd,  maar ook coaches, managers, scheidsrechter, commissieleden en het bestuur.


Watervelden

Upward beschikt over 4 kunstgrasvelden waarvan 3 watervelden. De kwaliteit van onze watervelden is hoog: een waterveld van 'Rio 2016’-kwaliteit en een van 'EK 2017'-kwaliteit. Sinds 2017 traint het Nederlands hockeyelftal op onze velden.


Lustrum

In oktober 2023 vieren wij ons 20elustrum, de club bestaat dan 100 jaar!


Website

Op de website wordt door leden, commissies en bestuur informatie uitgewisseld, zoals wedstrijdschema's, wedstrijdverslagen, nieuws en ontwikkelingen binnen de club.