Bavaria
Bavaria
Rabobank
Rabobank

Eventuele herstart zaalcompetitie 15 janauri 2022

Geschreven op 12 januari 2022

Beste Allen,

Ook wij zijn net als jullie in afwachting van de eerstvolgende persconferentie van de overheid waarop bekend gaat worden gemaakt hoe de coronamaatregelen er vanaf zaterdag 15 januari a.s. uitzien en of we de competities mogen gaan hervatten of niet. Wij zullen, zoals te doen gebruikelijk, weer zo snel mogelijk na de persconferentie bekend maken welke impact de besluiten hebben op het al dan niet hervatten van de competities

We horen signalen dat de lockdown gaat worden verlengd maar ook dat er op sommige gebieden versoepeld gaat worden. Op dit moment is er echter nog niets bekend. Wij hebben bericht ontvangen van de KNHB dat de zaalcompetitie direct hervat zal worden zodra het weer mogelijk is en dat kan dus betekenen dat er vanaf zaterdag alweer wordt gespeeld. Houd hier dus rekening mee in de planning van team, scheidsrechters, zaalwacht etc.

Check in de Upward app de (aller)laatste wijzigingen van tijden, zaalwachten enz. Er zijn namelijk teams die eerst wel moesten spelen en nu toch weer niet. Diegene die zaalwacht is, waren hiervoor ook al ingepland voor dit weekend, dus dat hoeft niet een al te grote impact te hebben.

Natuurlijk is het verre van ideaal dat de persconferentie zo kort op een eventuele herstart staat gepland. Daarop hebben we helaas geen invloed. 

Zodra er meer duidelijkheid is, komen we direct bij jullie terug. 

Met vriendelijke groet,

Zaalcie

Nieuws afbeelding